Mijn kleine grote broer is sinds eind 2021 uitverkocht. Omdat we nog regelmatig de vraag krijgen, bekijken we de optie om het boekje te herdrukken. We willen weten of er voldoende interesse hiervoor is. Wil je graag een exemplaar van Mijn kleine grote broer aankopen? Laat je gegevens dan achter via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctMWiElByTHz-E_xH4ynPD_eD-qaw9DiqbXvJwieegL_5D1w/viewform.
Hopelijk kunnen we je binnen enkele maanden goed nieuws mailen.

Hieronder een overzicht van de blogs waarop een recensie over ‘Mijn kleine grote broer’ te vinden is:

Hardcover ‘Mijn kleine grote broer’

June 9, 2017

Hardcover ‘Mijn kleine grote broer’

De nieuwe boekjes van ‘Mijn kleine grote broer’ zijn er en ze zijn prachtig geworden. Het formaat en het verhaal zijn dezelfde, maar de uitvoer is anders: het boekje heeft een hardcover en zachte pagina’s. Er staan twee nieuwe pagina’s in het boekje, namelijk een extra verhaalpagina en een persoonlijke herinneringspagina.

Berrefonds

April 24, 2017

Vanaf deze week zitten ‘Mijn kleine grote broer’ en ‘Mijn kleine grote zus’ in de herinneringsdozen van het Berrefonds. Dit is een prachtig initiatief dat herinneringsdozen voorziet voor ouders die afscheid moesten nemen van hun overleden baby’tje. We hopen dat we heel wat ouders en vooral broers/zussen een klein beetje troost en steun kunnen bieden op een moment dat hun wereld even stilstaat.

‘Mijn kleine grote broer’ in ‘t Vergeet-mij-nietje’ (tijdschrift van OVOK)

March 14, 2017

‘Mijn kleine grote broer’ in ‘t Vergeet-mij-nietje’ (tijdschrift van OVOK)

‘Mijn kleine grote broer’ in ‘Vitaya/Goed gevoel’

March 7, 2017

‘Mijn kleine grote broer’ in ‘Vitaya/Goed gevoel’

Mijn kleine grote broer’ in ‘De Zondag

October 23, 2016

Mijn kleine grote broer’ in ‘De Zondag