Wat vind je van het kinderboekje ‘Mijn kleine grote broer’? Laat hieronder een waardering achter.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.112.198 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 entries.
Ludo en Hilde Ludo en Hilde wrote on November 20, 2016 at 11:49 am
We vinden "Mijn kleine grote broer" echt prachtig! Zowel tekst als illustraties. De sfeer is zo lief, warm en zacht, maar ook trots en vrolijk en stoer. Wij voelden een zweem van droefheid, maar niet te zwaar beladen voor het broertje of zusje waarvoor je het leest. Héél knap!
Lou Vanroy Lou Vanroy wrote on November 12, 2016 at 3:09 pm
Dag Sanne en Sofie, Jullie boekje is prachtig! Proficiat, allebei. Zo mooi! Recht uit je hart geschreven en daardoor troost kunnen bieden aan zoveel meer mensen met een diep verdriet. De tekeningen erbij zijn schitterend; ze ondersteunen niet alleen jouw verhaal, ze zijn op zich -los van de tekst- ook het verhaal, waardoor jullie boek niet alleen gelezen of voorgelezen kan worden, maar ook verteld. En daardoor kan het dan weer gemakkelijker leiden tot een gesprek. De raakgekozen figuurtjes zijn tegelijkertijd subtiel en door hun stijl beklijvend. De titel zegt alles, maar is niet beladen met pijn. Je geeft hiermee de juiste woorden aan alle brusjes die broer of zus zouden moeten missen en die niet mee zien opgroeien. Het verhaal samen met de illustraties geeft mogelijkheden en woorden om 'leven met verdriet' leefbaar te maken. Ik hoop dat velen hun weg naar de kleine grote broer vinden. Ik wens jullie veel positieve reacties en acties. En, blijven schrijven en tekenen, allebei. Welgemeende proficiat! Lou Vanroy
Bykatja - Katja Heylen Bykatja - Katja Heylen wrote on October 30, 2016 at 6:40 pm
Lieve Sanne en Sofie, Wat een prachtboekje. Ik heb het samen met mijn zoon Remi gelezen, de tranen liepen over mijn wangen, en mijn zoon van 8 jaar, zei, ohja, daar zijn dus mijn broertjes, overal, maar vooral in mijn hart. jullie hebben bereikt wat ik niet kon vertellen. mijn dank is groot ! hele dikke knuffel, Katja alias, Bykatja, de maakster van jullie gehaakte schaapjes xxx
Elien Vanhulle Elien Vanhulle wrote on October 25, 2016 at 6:59 am
Eindelijk! Een eenvoudige manier om aan mijn dochter van 2.5 te vertellen waar haar grote broer is. Dat haar broer er eentje is die op haar en haar mama let. Wat een prachtig initiatief van jullie om dit boekje te maken. Mijn kopie is reeds gereserveerd. Ik was al zolang op zoek naar een goed prentenboek, maar het lijkt erop dat ik dit eindelijk gevonden heb!
Kim Castermans Kim Castermans wrote on October 23, 2016 at 9:21 am
Wat een prachtig, eenvoudig verwoord boekje. Ideaal om aan mijn dochter van 3 uit te leggen waar haar grote kleine broer is. Ze heeft hem nooit gekend, ze is na hem geboren, maar is vaak over hem bezig. Dit boekje zal haar en in de toekomst ook haar kleine broertje, helpen om het beter te begrijpen. Bedankt voor het maken van dit mooie boekje, ik was al lang op zoek naar iets gelijkaardigs!
Bart Kuppens Bart Kuppens wrote on October 22, 2016 at 9:11 pm
Zo een mooi boekje. Toen ik het zag, heb ik het onmiddellijk besteld. In april verwachten we een broertje of zusje voor Kobe* en via dit boekje zal hij of zij op een mooie manier leren dat broer er altijd zal zijn.
Denise-MamavanFynn* Denise-MamavanFynn* wrote on October 22, 2016 at 7:14 pm
Prachtig boekje. Ik hoop hem straks aan het broertje van Fynn* te mogen voorlezen. We verwachten hem rond januari/februari komend jaar. Hij zal altijd horen dat hij een grote broer heeft en dankzij dit boekje is het een stuk beter te begrijpen. Echt heel goed gedaan!
Marijke Marijke wrote on October 22, 2016 at 6:16 pm
Het lezen van het schapenboekje was voor mij een echt kippenvelmoment! Ik nam het mee naar de Levenstuin die ik mee bedacht op mijn werk en las het daar... kippenvel... wat een prachtverhaal... het enige dat ik uit kon brengen was "WAUW"!